Boka

Vårt bokningssystem gör att du enkelt både kan förboka och betala din parkering via internet. Ett bokningsbesked skickas till din mail och du har fått en plats reserverad hos oss 3 timmar innan flygets avgångstid. När du sedan anländer till parkeringen möter vi dig vid parkeringen.

Har inte bokningsbekräftelsen kommit? Var inte orolig, vi ser till att den kommer inom 8 timmar.

Din webbläsare stödjer inte 3-parts cookies. Om du får ett meddelande ”Din webbläsare stödjer inte 3-parts cookies” i bokningsfältet, beror det på en integritetsinställning i din dator/mobiltelefon. Klicka på texten så öppnas ett nytt webbfönster där du enkelt kan göra din bokning.

Vid bokning uppger du när ni planerar att anlända till parkeringen. Vi är då på plats och möter er. Vi håller koll på ev ändrade tider av avresa och ankomst med hjälp av Swedavia. Därför är det viktigt att du skriver rätt Flight-nummer i bokningen.

Du betalar med kreditkort vid bokningstillfället. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot betalning när ni anländer till parkeringen, alla parkeringar behöver förbetalas vid bokning.

Om du bokar plats inom 24 timmar så ber vi dig maila oss i samband med att du bokat. P g a Covid-19 har vi inte chaufförer på plats hela dygnet. Maila oss på info@flygets.se så säkerställer vi att du får transfer till Arlanda.

På avresedagen kontakta oss gärna 1 timme innan ankomst till parkeringen. Ring på telefon 076-178 99 64.

Vi lämnar er vid avresa och hämtar er vid ankomst på Terminal 5, hållplats 14, Avgångshallen. Detta p g a ombyggnationer av busshållplatserna vid ankomsthallen vid terminal 5.

Avbokning av parkering måste ske inom 24 timmar innan flygets avgång.

Vi har för närvarande inte möjlighet att erbjuda laddning av elbilar.