Boka långtidsparkering nära Arlanda!

Vårt bokningssystem gör att du enkelt både kan förboka och betala din parkering via internet. Ett bokningsbesked skickas till din mail och du har fått en plats reserverad hos oss 3 timmar innan flygets avgångstid. När du sedan anländer till parkeringen möter vi dig vid parkeringen. Skriv tiden du planerar att komma till parkeringen när du boka, det hjälper oss att planera.

Har inte bokningsbekräftelsen kommit? Var inte orolig, vi ser till att den kommer inom 8 timmar.

Vid bokning uppger du när ni planerar att anlända till parkeringen. Vi är då på plats och möter er. Vi håller koll på ev ändrade tider av avresa och ankomst med hjälp av Swedavia. Därför är det viktigt att du skriver rätt Flight-nummer i bokningen.

Du betalar med Swish eller kreditkort vid bokningstillfället. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot betalning när ni anländer till parkeringen, alla bokningar behöver förbetalas när ni bokar.

Om du bokar plats inom 24 timmar så ber vi dig maila oss i samband med att du bokat. P g a Covid-19 har vi inte chaufförer på plats hela dygnet. Maila oss på info@flygets.se så säkerställer vi att du får transfer till Arlanda. Skriv gärna i bokningen när ni planerar att komma till parkeringen för transfer, inte när ert flyg avgår, då har vi lättare att ge er den service vi önskar.

Vi lämnar er vid avresa och hämtar er vid ankomst på Terminal 4, hållplats 11. Detta p g a ombyggnationer av busshållplatserna vid terminal 5. Detta gäller alla som kör transfer till Arlanda. Tänk därför på att det kan ta lite längre tid för er att komma till incheckningen när ni planerar er resa.

Fri avbokning fram till 24 timmar innan flygets avgång. Därefter går det ej att avboka parkeringen.

Vi har för närvarande inte möjlighet att erbjuda laddning av elbilar.

Varmt välkomna!