Tjänster

Parkering

Vår parkering är en fräsch dammfri asfalterad yta med tydligt markerade P-rutor. Vid behov kan vi även erbjuda parkering i varmgarage, alternativt se till att din bil står sista dygnet i ett varmgarage.

Läs mer

Kostnadsfri transfer

Våra kunder åker! Kostnadsfria transferbussar, som går i skytteltrafik mellan Arlandas alla terminaler och parkeringen – dygnet runt.

”On time all the time” – Vi bevakar flygens ankomsttider, vilket innebär att vi hämtar upp er när ditt plan har landat.

Läs mer

Klädförvaring

Vi kan erbjuda dig praktisk klädförvaring när du är ute och reser. Lämna dina varma vinterkläder hos oss när du åker iväg på sol- och badsemester under vinterhalvåret. Skönt att snabbt och enkelt ha tillgång till rätt kläder när du brunbränd och utvilad landar i ett vinterkallt Stockholm.

Läs mer

Biltvätt

Vi ser till att din bil är nytvättad, rekonditionerad, vaxad och dammsugen när du landar. Läs mer under fliken Biltvätt om de olika tvättprogrammen.

Läs mer

Bilservice

Vi kan även erbjuda våra kunder en rad olika tilläggstjänster som däckservice, reparation av stenskott, bilbesiktning, mm. via våra samarbetspartners, gå in under fliken Bilservice och läs mer om de olika servicetjänsterna.

Läs mer

Gratis Starthjälp

Är olyckan framme och bilen inte vill starta så ger vi dig kostnadsfri starthjälp per omgående. Om bilen behöver transporteras till en verkstad kan vi också hjälpa till via våra samarbetespartners.